Rioolgeur

Die zyt die kumt, es kumt die zyt
Ich vœrcht der endkrist sy nit wyt
Sebastian Brant: das Narrenschiff (1494)


Uit de collaboratie van het christelijk appèl met de Bataafse Fascistenbende stijgen kwalijk riekende riooldampen op, die voor eeuwig in graniet gebeiteld staan. Net als het concordaat tussen paus Pius XI met Hitler-Duitsland komt de christelijke coalitie met de brievenbuspissende pleitbezorgers van het knieschot en het genetisch paspoort als een walm van rottende mestgeur de kiezer tegemoet. Wie in de hooiberg met moffen had liggen naaien werd na de bevrijding kaalgeschoren en op het dorpsplein te schande gezet,— en terecht. Het geeft immers geen pas je eigen geborneerde particuliere waarheid te betrekken op het universeel onware.

Eerst de kat in het fascistoïde donker knijpen, en dan nu de andere kant op kijken — en voorál nergens meer over praten. Alle zalvende woorden over 'verstandig rentmeesterschap' 1 en 'omzien naar de naaste' 2 ten spijt vormen de politieke keuzes van het CDA en de SGP inmiddels een krachtig argument voor een nieuwe christenvervolging, ware het niet dat reeds anderhalve eeuw geleden hun God de jure dood werd verklaard.

Als een Nibelungentreues Leger des Onheils spreekt het met gespleten tong de woorden van Jacob, maar handelt met de ruwe handen van Esau3. Ben ik immers mijn broeders hoeder4, en wat was ook alweer de kostprijs van een mens? Pakweg die van een liter benzine, ongelood welteverstaan. Met één vloek ter waarde van slechts een paar tientjes zou dus het complete christelijke addergebroed uit politiek Den Haag voor eeuwig verbannen kunnen worden naar de diepten van de hel.

Hún hel5 dan, welteverstaan.





  1. Luc 12:42
  2. Mat 22:39
  3. Gen 27:22
  4. Gen 4:9
  5. Luc 12:46






2 opmerkingen:

Anoniem zei

geen moffen maar duitsers (alstublieft) en dat die rioolstank niet te harden is weet deze traditioneel joodsch christelijk trotsch op nederlandsch tot het nieuwe geloof van hazelip - als gevolg van de geslachtsziekte de rode hond als gevolg van de incest en de inteelt in deze kwalijke signatuur - bijsterveldt bekeerde rooffascistenbende en hun op/kaal/geschoren handlangers/sters : lees : (ex-)criminelen : lees : pro-deo onder curatele(n) geplaatst(en) en gliagg/riagg : al of niet met lintjes onderscheiden)zelf ook

Anoniem zei

Wendela, Jammer dat ook jij klakkeloos de fabels van het brievenbuspissen en het knieschot overneemt!